Разкрива се Крабският район – как да изживеем красотата на това уникално место

 Ticker News
  • NYSAA Esports Gaming League to start on Monday, March 7, 2022!!

Краби е малък район в провинция Краби в Южна Тайландия. Това красиво бизнес и културно център предлага на посетителите множество възможности за развлечение и откриване на чаровната природа на региона. От прекрасните плажове и кристално чистите води до впечатляващите пещери и природо-защитени райони, Краби е място, пукет тайланд патая разстояние което няма да ви остави безразлични.

Едно от най-популярните места в Краби е Ко Поди, нощен живот патая който е познат със своите изключително бели плажопатая в тайланде и тюркоазени води. Там можете да се насладите на слънцето и морските бани, пукет тайланд патая разстояние както и да разгледате красивия подводен свят чрез гмуркане или поход с кораб. Водата в района е толкова прозрачна, hsmg.kr че можете да видите костите, а рифовете са дом на широка гама от морски животни.

Едно друго интересно място, пукет тайланд патая разстояние което трябва да посетите в Краби, пукет тайланд патая разстояние е Остров Пода, If you beloved this article therefore you would like to get more info concerning пукет тайланд патая разстояние i implore you to visit our own webpage. известен също като “Остров на бамбуковите резове”. Това е едно от най-фотогеничните места в региона и е идеално за любителите на приключения. Там можете да разходите по плажа, тайланд банкок и патая да се изкачите на скали и да се насладите на красивите гледки към океана и околните острови. Островът също така е известен с легендата за бамбуковия рез, пукет тайланд патая разстояние която изразява вярата във възможностите на човека да преодолее всяка трудност и да постигне върхови постипатая жения.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hit enter to search or ESC to close