Омръзна ли ви да правите Тайланд по стария начин? Прочети това

 Ticker News
  • NYSAA Esports Gaming League to start on Monday, March 7, 2022!!

Частната обиколка е достъпен лукс в Тайланд! 5. Остров Phi Phi – Разгледайте величието на тази дестинация с нашите туристически пакети за остров Phi Phi. 4. Краби – Туристическите пакети на Краби ви предлагат невероятни възможности за водни приключения с нашата специална оферта. Уличните пазари и нощните базари са ненадминати и предлагат широка гама от стоки на отлични цени. Пакетът за обиколка на Тайланд от Индия е подготвен, като се има предвид времето на полета и ви осигурява безпроблемни летищни трансфери до следващата ви дестинация. 7. Кох Самуи – Можете да персонализирате маршрута си за Тайланд и да включите тази спираща дъха дестинация във вашия пакет. Непокътнатата спокойствие на плажовете на Кох Самуи е нещо, което всички посетители, обикалящи Тайланд, трябва да видят. Ако искате да станете свидетел на интелигентността на тези жизнени създания, не пропускайте представленията с птици, които се организират три пъти всеки ден. 3. Коралов остров, Пукет: Мислите ли да включите романтична дестинация във вашия пакет за турне в Тайланд от Индия, за да прекарате известно време с вашата специална дестинация? Заобиколено от стоплящи сърцето плажове като плажовете Ао Нанг и плажовете Пра Нанг, това място безспорно е едно от най-прекрасните места в нашия туристически пакет за Тайланд от Индия.

Резервирането на вашия пакет за пътуване до Тайланд през това време също ще струва сравнително по-малко. Резервирането на вашето пътуване през това време ще гарантира, че ще получите евтини пакети за Тайланд. Туристическата виза за еднократно влизане струва около 2500 INR, а туристическата виза за многократно влизане струва около 12000 INR. Освен това цената на визата при пристигане е 4472 INR. Предварителната резервация за виза също е удобна опция за разглеждане, докато планирате обиколката си в Тайланд. Освен това любителите на приключенията посещават това място, за да разгледат неговите културни и исторически забележителности. Почивки без депозит: Когато забележите ненадмината сделка, но бюджетът ви все още не я покрива, ваканционният план без депозит на Klarna ще ви позволи да резервирате сега, платите по-късно, за да си осигурите бягството. Ако търсите някои исторически забележителности, които да разгледате с вашия туристически пакет за Тайланд, Sanctuary of Truth е място, което трябва да посетите. Можете също такхрам нуда тайланд милионски, исански и фхутайски, които са отделни езици, но са тясно свързани с централния тайландски и исторически са били групирани като един тайландски език. Разполагаме с асортимент от препоръчани сервизни центрове за превозни средства, които предоставят отлично обслужване.

Докато сте тук, можете да си направите няколко селфита с любимия си актьор или да облечете техни костюми, за да създадете оригинална сцена. Резервирайте своите евтини обиколки в Тайланд и вземете билет за мюзикъла Simon Cabaret Show и прекарайте почивка в тайландечерта си, заобиколени от момичета, облечени в ярки костюми. 2. Саймън Кабаре Шоу, Пукет: Търсите нестандартно изживяване в Тайланд? 3. Парти при пълнолуние, Koh Phangan: Нестандартно изживяване през нощта ви очаква в Koh Phangan, където ежемесечно се провежда гала вечер под пълна луна. Пукет, заедно с Краби и Ко Фи Пи, на Андаманско море (западното крайбрежие) е обичан от семействата заради разнообразните си вълнуващи дейности и семейни хотели. Не забравяйте да организирате значителен престой тук, тъй като обширните гледки към дълбокото синьо море могат да успокоят душата ви отвътре. Направете пътуване с Allysia до чистите води на Андаманско море. С нашите туристически пакети за Пукет можете да разгледате плажовете му, да се потопите в крайбрежния му въздух или просто да се изкъпете в чистите води. Известна с хипнотизиращи плажове, партита до късно и красиви храмове на хълмове, тази дестинация е любима на туристите. Определено наемете лодка, за да плупочивка в тайландате край великолепните скали или да посетите островите Phi Phi за един ден или нощ.

До островите Phi Phi също отиваме за 3 гмуркания. Бутилираната вода и напитките обикновено са безопасни, но трябва да знаете, че много ресторанти и хотели сервират чешмяна вода, освен ако бутилираната вода не е изрично поискана. С естествени хълмове сред тюркоазени океани, това е зашеметяващо място да се отдадете на водни спортове. Това е идеална дестинация за изживяване на водни спортове като гмуркане с шнорхел и лодка, за да създадете спомени, които ще останат за цял живот. С отлична звукова система, експертни изпълнители и очарователни светлини, това театрално шоу ще ви донесе преживяване веднъж в живота. Има толкова много за разглеждане и правене в туристическите пакети за Тайланд, че наистина ще бъдете разглезени за избор. С туристически пакети в Чианг Май посетете спиращите дъха храмове в Чианг Май и се възхитете на уникалната им архитектура. Чианг Май е столица на провинция Чианг Май и е била бивша столица на кралство Лан На (1296-1768), което по-късно става Кралство Чианг Май.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hit enter to search or ESC to close