Какво трябва да знаете Хотели в Патая Не искам

 Ticker News
  • NYSAA Esports Gaming League to start on Monday, March 7, 2022!!

“- това е основният въпрос, който измъчва много туристи, особено тези, които планират пътуване до Тайланд за първи път. Действителното население на града варира от 500 хиляди до 1 милион души (в зависимост от туристическия сезон), така че през пиковия сезон се случва на всеки 1 местен жител да има 8-9 или гостуващи туристи, или „зимуващи”. Според прегледите на туристите, ако искате да се отпуснете в Патая за повече време, е по-изгодно да отидете сами. Къде е по-добре – Патая или Пукет? Според нас плажовете в Пукет като цяло са по-подходящи за почивка в тайланд патая от плажовете в Патая – те са по-красиви и по-чисти, но не толкова богати на клубове, барове и други забавления. Пристига в Патая на междуградската автогара в северната част на Патая (вижте автогарата на Патая на картата), както и на гарата на Thappraya Road в района на Джомтиен, но при необходимост спира в северната или централната част на Патая на Sukhumvit Road. След като летите до летището в Банкок, стигането от там по шосе до Патая е лесно (вижте по-долу). Можете да стигнете до Патая от Банкок, други региони на страната или азиатски градове с автобус или влак. С железопътен транспорт. Най-евтиният, но най-неудобният начин да стигнете от Банкок до Патая е с влак.

В страната има много плажове, но има и най-атрактивните. Има и международно летище U-Tapao близо до Патая, но то обслужва само две вътрешни дестинации и преди това там пристигаха международни чартърни полети. Но е безплатно само ако имате бордна карта за заминаване (не за пристигане), така че ще трябва да платите 100 бата за нея или да вземете такси от 200 бата. С такси. Цената на официално такси е 1050 бата (частните таксиметрови шофьори таксуват повече – 1200 бата), почивка в тайланд патаяремето за пътуване е от 1,5 до 2 часа. Транспортните връзки тук са много развити и в зависимост от вашите финанси можете да стигнете до там, като похарчите от 134 до 2000 бата. Основното откриване на сезон 2016 е огромният воден парк Рамаяна, вече обичан от туристите и, разбира се, от най-младите пътници. Например, пътуването с мотоциклет с такси може да ви струва 30-60 бата, докато обикновеното такси може да струва 150-300 бата в зависимост от разстоянието и времето на деня. Пътуване от 3-4 км ще струва 250-300 бата, пътят до зоопарка Khao Kaew и обратно – от 1600 бата.

Това е най-дългият плаж в Патая – бреговата линия е около 4 км! Това е летище за военни и граждански цели. Това е истински костюмиран карнавал, насочен към масовата публика. През нощта цената на таксито е по-евтина. Предлагат се само билети за трета класа и струват около 50 бата. Няма директни автобуси от летище Don Muaeng до Патая, така че ще трябва да вземете или такси (1600 бата, 2 часа) или автобус с трансфер през Suvarnabhumi или летище Банкок. Тук можете да видите и резервирате опции за най-евтините полети до Суварнабхуми за всякакви дати: най-евтините самолетни билети до Банкок. Днес ще ви кажа какво да видите в Патая, за най-добрите атракции в този регион на Тайланд, ще споделя координатите на най-добрите места, различни полезни съвети и лайфхакове. Много дбилет до патая плажа Wongamat, един от най-добрите в Патая. В Патая трансфер с този автобус може да се резервира в туристическа агенция на улицата. Но ако искате да отидете на екскурзия, можете просто да поръчате тази, която харесвате, във всеки уличен туристически павилион. През уикендите и през високия сезон тук със сигурност има много хора, но атмосферата е изключително приятна и релаксираща. През летния сезон на 2017 г. бяха открити полети до Аликанте, Корфу, Ибиса, Менорка и Рейкявик. Първият междуконтинентален маршрут до Съединените щати е открит на 15 май 1969 г. до Ню Йорк през Копенхаген и Амстердам.

Открит през май 2013 г. по инициатива на Назарбаев с подкрепата на президента на ОАЕ шейх Халифа бин Зайед Ал Нахаян. Трябва да поръчате официално такси на летището на гишето за таксита. Можете също така да използвате градски транспорт (вземете автобус или микробус с прекачване) или такси. Ако иконите на хотелите пречат на работата ви с картата, можете да ги скриете, като премахнете отметката от квадратчето „Показване на хотели” в горния десен ъгъл на картата. Постарахме се да се уверим, че можете да разпечатате частите от картата, от които се нуждаете, с обектите, отбелязани върху нея, както желаете. Има само един недостатък: не е разположен, както е обичайно тук – северът е отгоре, югът е отдолу. На тази карта северът е отдясно, югът е отляво. С автобус или миниван. Ако вече сте на полет до Утапао, тогава можете да стигнете от или до летище Утапао с миниван за 250 бата. Ако пътувате през Банкок, можете да направите това през Ekamai East Bus Station, през Mor Chit North Station или през Victory Monument.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hit enter to search or ESC to close